Опівдні вчора, 7 грудня, у поле зору поліцейських відділення №5 (смт Гоща) потрапив автомобіль «Dacia Duster» на іноземній реєстрації. Про це повідомили у відділі комунікації поліції в Рівненській області.

Під час перевірки документів у 39-річного керманича, жителя села Симонів, поліцейський офіцер громади разом із заступником начальника відділення поліції з’ясували, що водій має дозвіл на транзитні номери, втім вони не відповідають реєстраційним даним, - кажуть у поліції області.

Під час складання адміністративного протоколу, аби уникнути відповідальності, порушник запропонував вирішити питання за винагороду. Попри попередження, що за такі дії передбачена кримінальна відповідальність, він поклав 1000 гривень у службове авто.

Слідчо-оперативна група ВП №5 (смт Гоща) Рівненського РУП грошові кошти вилучила, а за фактом надання неправомірної вигоди службовій особі внесли відомості до Єдиного реєстру досудових розслідувань за частиною 1 статті 369 Кримінального кодексу України.

Відтак, окрім адміністративної відповідальності йому може загрожувати ще й кримінальна.

Крім того, на жителя села Симонів за порушення вимог законодавства щодо використання номерних знаків склали адмінматеріал за ст. 121-3 КУпАП.

Читайте також: Кермував на підпитку: житель Рівненщини намагався відкупитися від поліцейських хабарем