Сьогодні, сьомого грудня, з нагоди відзначення третьої річниці із дня створення підрозділів міграційної поліції особовий склад УМП привітав керівник ГУНП в Рівненській області Віктор Шанський, побажавши подальших успіхів у службовій діяльності та відзначив за сумлінне ставлення до посадових обов'язків працівників підрозділу. Про це повідомляють в поліції Рівненської області.

В умовах правового режиму воєнного стану, завдяки проведеним організаційним та практичним заходам поліцейські підрозділу за 11 місяців поточного року виявили 73 нелегальних мігрантів, із яких по 44 прийняте рішення про примусове повернення/заборону в’їзду в Україну та складено 122 адмінматеріали за порушення правил перебування, працевлаштування і проживання на території нашої держави.

Крім того, основні зусилля працівників управління міграційної поліції були спрямовані на документування злочинів, скоєних у складі організованих груп та злочинних організацій, виявлення та припинення кримінальних правопорушень, пов’язаних з торгівлею людьми, сутенерством, утриманням місць розпусти, організацію незаконного переправлення осіб через державний кордон, - йдеться у повідомленні пресслужби поліції.

Так, із початку року працівники УМП виявили та зареєстрували 90 злочинів, у яких 72 особам повідомлено про підозру, а 44 кримінальні провадження з обвинувальними актами скеровані на розгляд суду.

Читайте також: 700 набоїв: поліцейські викрили жителя Вараського району на незаконному зберіганні боєприпасів