У Рівному провели благодійний аукціон на підтримку ЗСУ. На ньому рівняни могли придбати унікальні речі - від уламків збитого російського літака до монет з автографом Валерія Залужного.Усі зібрані кошти витратять на купівлю дронів для наших захисників. Скільки коштів вдалося зібрати, та яка зірка світового масштабу була присутня на аукціоні, знає Павло Невесенко.

На благодійному аукціоні у Рівному виставили унікальні лоти. Тривають торги за уламок збитого російського літака, який обстрілював Харків. Символічно, що його придбав уродженець саме цього міста.

Аукціон організував благодійний фонд "Відповідальні українці". Там з початку війни допомагають ЗСУ. Спочатку автівками та різною амуніцією. Тепер основне направлення - дрони, якій вкрай необхідні нині на фронті.

Усі зібрані кошти з аукціону відправлять на підтримку наших військових. Для того аби потрапити на це дійство усі бажаючи мусили зробити благодійний внесок. За час свого існування працівники благодійного фонду зуміли зібрати більш як 19 з половиною мільйонів гривень.

Завітав на благодійний аукціон і титулований тенісист Сергій Стаховський. Нині він несе службу у Нацгвардії України. Став на захист України з початку повномасштабного вторгнення. Паралельно займався збором коштів у світі на підтримку ЗСУ.

Загалом на аукціоні вдалося зібрати 625 тисяч гривень. На ці гроші закуплять дрони для наших військових. Також відзначили і постійних донаторів фонду - представників бізнесу зі всієї України.

Читайте також: На Костопільщині відкрили меморіальні дошки на честь загиблих військовослужбовців (ВІДЕО)