Молодих, активних, енергійних і амбітних відзначили вчора у Рівному. Переможці рейтингу "ТОП-20: найуспішніші студенти Рівненщини" у переддень Дня студента нагородили грамотами та призами. Визначили фіналістів за результатами інтернет-голосування на порталі ogo.ua. Майже вісім тисяч інтернет-користувачів визначили найуспішніших студентів.

Фіналісти рейтингу найуспішніших студентів представляють тринадцять факультетів чотирьох університетів Рівне нщини. У своїх анкетах студенти розповідали про нинішні досягнення. На церемонії нагородження з задоволенням діляться планами на майбутнє.

Конкретні цілі і реальні кроки для їх досягнення - ось що оцінювали у студентських анкетах автори проекту, відбираючи фіналістів. А далі вже справа була за користувачами інтернету - вони обрали чудову сімку найуспішніших. Кажуть, важливо було не просто залучити молодь до голосування в онлайні, а й надихнути на підкорення нових вершин, показавши наочні взірці цілеспрямованості та оптимізму. Фіналістів - два десятки, а переможець - лише один. Майбутній менеджер Віктор Чугай добряче попрацював у соціальних мережах, аби залучити на свою підтримку максимум голосів друзів. На досягнутому Віктор зупинятись не збирається: каже, ще під час навчання у Школі універсального журналіста Першого місцевого та Видавничого дому "ОГО" чудово запам'ятав: кінець однієї історії - це початок іншої.

Сьогодні вони - переможці: атмосфера свята, квіти, фото на згадку і обмін контактами. Завтра на них чекають звичайні студентські будні, але для кожного з них новий день - це нові можливості, це невичерпне багатство життя, яке підкоряється молодим і цілеспрямованим. . Новини Рівного.