Співробітники міліції розслідують обставини загибелі єгера в Зарічненському районі. Труп Володимира Нестерука, який очолював районне товариство мисливців та рибалок, знайшли у вівторок близько 13-ої години в одному з лісових масивів. На тілі чоловіка експерти виявили вогнепальне поранення.

Наприкінці вересня Володимир Нестерук був одним з героїв програми «Патруль» - тоді ми розповідали про загибель браконьєра в Зарічненському районі, якого начебто через необережність під час сутички застрелив єгер Віталій Войтович. В інтерв’ю нашій програмі Нестерук розповідав: зазвичай затримання браконьєрів відбувається без пострілів.

Наразі правоохоронці намагаються відтворити останні години життя Володимира Нестерука. За словами колег, близько 10-ої ранку він почув постріли та засік групу браконьєрів. Про це повідомив міліцію та працівників лісгоспу. А вже за кілька годин чоловіка знайшли мертвим. У версію про нещасний випадок колеги загиблого не вірять. Кажуть: єгер він був досвідчений і знав, що таке зброя і як з нею поводитись. На багато з цих запитань має відповісти балістичні експертиза, на результати якої нині чекають у міліції.

Більше про цю справу ми розкажемо у наступних випусках програми «Патруль».