В Рівненській обласній протитуберкульозній лікарні стався порив. На лікуванні там перебував 31 пацієнт. Про це повідомляють в Рівненській обласній державній адміністрації.

Тепломережі медичних закладів Рівненщини перевірять. Відповідне доручення для керівників профільних департаментів та управлінь облдержадміністрації дав в.о. голови ОДА Сергій Подолін.

Під час наради з представниками структурних підрозділів він обговорив порив внутрішньобудинкової системи теплопостачання Рівненського обласного фтизіопульмонологічного медичного центру. Під час аварії на лікуванні там перебував 31 пацієнт.

Котельня обслуговує три заклади охорони здоров’я: протипухлинний центр, будинок дитини, фтизіопульмонологічний центр, - нагадують в Рівненській ОДА.

Внаслідок пориву відбулося зниження тиску та аварійне відключення системи опалення. На час ремонтних робіт температурний режим підтримували за допомогою додаткових джерел теплопостачання. Нині ситуація стабілізована.

Тепло в приміщеннях, де цілодобово знаходяться люди, повинно бути забезпечено безперебійно упродовж всього опалювального сезону. Приділяємо цьому максимальну увагу, - наголошує Сергій Подолін.

 Читайте також: На Рівненщині попрощались із п'ятьма полеглими Героями