У Рівному на медичну конференцію зібрались представники терапевтичного товариства. Говорили про принципи сучасної діагностики та лікарської терапії у практиці інтернів. Детальніше розповість Людмила Жук.

В Рівненській обласній лікарні зібралися терапевти, аби обговорити принципи роботи інтернів. Зокрема про сучасну діагностику та використання ліків. Ще одним важливим елементом зустрічі є покращення навичок сімейних лікарів, розповідають організатори конференції.

Обговорювали сучасні і майбутні можливості лікування серцевої недостатності. Наталія Слаба у своїй доповіді розповіла в яких пацієнтів є більший ризик отримати інсульт.

Подібні зустрічі проводилися часто ще до карантинних обмежень та повномасштабного вторгнення. Голова терапевтичного товариства області Вікторія Підлісна запевняє такі конференції збирають лікарів з усього регіону.

В Рівненській обласній лікарні запевняють, будуть проводити подібні конференції й надалі. Адже завдяки їм лікарі діляться власним досвідом та знаннями з своїми колегами.

 Читайте також: "Горять очі та з'являється жага до життя!":у Рівному відбувся відкритий кубок області з плавання серед осіб з інвалідністю (ВІДЕО)