Найбільше - на Степана Бандери. На це нарікають студенти музучилища та гуманітарного університету. Але міські чиновники про таке не чули. Кажуть, до них ніхто не звертався. Поки зупинки облаштовують на інших вулицях, а заодно й розширюють дорожнє полотно.

На вулиці Степана Бандери щодня великий автомобілепотік. Заторами тут вже нікого не здивуєш. А от зупинки громадського транспорту можна перелічити на пальцях однієї руки.

Студенти навчальних закладів та мешканці Степана Бандери від цього не у захваті. Кажуть, через відсутність зупинок доводиться багато обходити.

Водії маршруток правильно роблять, що не стають поза зупинками, кажуть працівники ДАІ. Адже за недотримання правил дорожнього руху їм доведеться сплатити штраф.

Скасувати штрафи для водіїв маршруток рівненські чиновники не можуть, а от облаштувати зупинку для людей їм під силу. Втім для цього повинно бути звернення від самих громадян. Поки ж воно, щодо облаштування зупинки на Степана Бандери не надходило.

Поки ж чиновники планують облаштувати зупинку на Чорновола, біля торгового центру «Вікторія». Зроблять заїзну кишеню та реконструюють асфальтне покриття. Нині будівельна техніка задіяна і на міських вулицях. Піднімають бордюри та міняють огорожі і частково асфальтне покриття на вулиці Соборній та Дубенській. А вулицю Мельника комунальники частково розширять та облаштують зупинки для громадського транспорту.