Загинув звільняючи лівий берег Херсонщини. У Рівному провели в останню дорогу Героя Андрія Відніка. З початком повномасштабного вторгнення він став частиною ДФТГ Рівного, а з серпня 2023 року став командиром штурмової бригади. У найгарячіших точках Андрій Віднік захищав та звільняв наші території. 42-річний сержант, командир відділення загинув 19 листопада у селі Кринки на Херсонщині. Павло Невесенко продовжить.

Сурові реалії сьогодення. Навіть такі маленькі діти приходять схилити голову перед захисниками, які поклали життя за Україну. На Майдані Незалежності цієї неділі прощалися з 42-річним Андрієм Відніком.

Андрій Віднік народився на Волині. У Рівному здобув дві спеціальності - "Прикладна математика" у та будівельника. Поступово розвивав власну справу - був директором будівельної фірми. З початком повномасштабного вторгнення став на захист Батьківщини.

Спочатку Андрій Віднік вступ до лав ДФТГ Рівного. Потому пішов у морську піхоту. На жаль, 19 листопада звільняючи лівий берег Херсонщини життя героя обірвалося.

Бойові побратими Андрія розповідають про нього, як відповідальну людину. Він був воїном по життю, який поважав людей і дуже мало говорив про себе, зізнається військовий з позивним Вовк.

В пам'яті близьких та знайомих Андрій Віднік залишиться життєрадісною людиною, та відданим патріотом своєї країни.

Провести в останню дорогу Андрія прийшло чимало рівнян.

Поховали Андрія Відніка на рідній Волині. У героя залишилась дружина та двоє синів.

Читайте також: На Рівненщині в останню дорогу провели двох Героїв