Фахівці Рівненського ОЦКПХ спільно з мобільними бригадами КНП "Гощанський центр первинної медико-санітарної допомоги" та КНП "Центр ПМСД "Медичний простір" продовжують здійснювати заходи з вакцинації населення області.

В Рівненському обласному центрі контролю та профілактики хвороб зазначають, що 20 та 24 листопада фахівці працювали в селі Симонів Гощанської ОТГ та ПрАТ Рівнеобленерго.

Метою даної ініціативи є проведення рутинної імунізації, перевірка здоров’я та забезпечення зручності та доступності медичних послуг для населення Рівненщини.

В ході проведених заходів було вакциновано понад 80 осіб дорослого та дитячого населення села Симонів, а також 30 працівників ПрАТ Рівнеобленерго. Вакцинували від дифтерії та правця, кору, паротиту, краснухи, поліомієліту та від COVID-19, - йдеться у повідомленні.

Під час вакцинальних заходів усі охочі змогли отримати медичні консультації:

  • виміряти рівень артеріального тиску;
  • протестуватись на COVID-19;
  • дізнатись свій рівень цукру в крові.

Підвищення рівня вакцинації та загального здоров'я громад Рівненської області здійснюється за допомогою World Health Organization Ukraine, Департамент цивільного захисту та охорони здоров'я населення РОДА.

Усі охочі записатися на вакцинацію до мобільної бригади або запросити її до громади чи організованого колективу Рівненської області можуть телефонувати за номером 067-548-16-20.

Читайте також: Зник у Рівному: поліцейські розшукують неповнолітнього жителя Хмельниччини