Техногігант із Купертіно щорічно постачає на ринок нові флагмани, радуючи фанатів вражаючими технологічними розробками й передовими функціями. Культовий американський бренд пропонує величезну кількість серій та лінійок, отже доволі непросто розібратися в тому, який девайс є найбільш крутим і потужним. У цій статті розглянуті найбільш популярні гаджети від Apple у 2023 році.

iPhone 15 Pro Max

Це найкрутіший Айфон на сьогодні. Він оснащений гіперпродуктивним і енергоефективним чіпсетом Apple A17 Bionic. Завдяки йому і 8 Гб «оперативки» завдання та запити виконуються миттєво, анімації на барвистому 6,7-дюймовому (версія iPhone 15 Pro має діагональ 6,1 дюйм) Super Retina екрані з функцією Always-on і захисним покриттям Ceramic Shield відображаються максимально плавно. Елегантно виконаний корпус із тонкими рамками захищений від механічних пошкоджень і потрапляння вологи.

Блок камер із покращеними сенсорами дає змогу отримувати знімки вражаючої якості як за яскравого освітлення, так і в темряві. Реалізований 5-кратний оптичний зум, використовуються лінзи інноваційної конструкції.

Ще одна варта уваги особливість — зручна кнопка Action, натисканням якої можна виконувати різноманітні попередньо вибрані дії. Девайс підтримує актуальні стандарти бездротового (Bluetooth 5.3 і Wi-Fi 6E) та дротового (USB 3.2) зв’язку. Доступні просунуті безпекові функції, інструменти геолокації GPS і безконтактні розрахунки NFC.

iPad Pro 11 M2 (2022)

iPad Pro 11 M2

Видатну продуктивність цього флагманського планшету забезпечує фірмовий процесор останнього покоління Apple M2, а також 16 Гб оперативної пам’яті, доступні в преміальній конфігурації. Незважаючи на потужність «заліза», девайс залишається компактним, тонким та достатньо легким (до 500 грамів). Гідний варіант для використання у відрядженнях і туристичних мандрівках.

Ця універсальна модель підходить для офісної роботи, мультимедіа розваг, графічного дизайну, мобільного геймінгу. 11-дюймовий дисплей достатньо яскравий для комфортного перегляду контенту на вулиці.

Фізичне сховище місткістю 2 Тб дає змогу зберігати великі масиви файлів. Фронтальна камера забезпечує чітку картинку під час відеовикликів, а чутливий сканер обличчя Face ID гарантує безпеку персональної інформації.

Apple Watch Ultra 2

Apple Watch Ultra 2

Просунутий «розумний» годинник другого покоління. Гаджет працює на базі нового мікрочіпа Apple S9 SiP, який істотно підвищує швидкість виконання завдань. Завдяки йому віртуальний помічник Siri обробляє запити безпосередньо в пам'яті пристрою, немає необхідності завантажувати дані з хмарних сервісів.

Пікова яскравість екрану була збільшена в порівнянні з попередником на 30% і становить 3000 ніт. Контент на циферблаті добре видимий на вулиці в сонячні дні. Доступна можливість відстежувати стан здоров'я, якість сну, спортивну активність.

Геолокація GPS дає змогу створювати та редагувати маршрути. Смартгодинник може використовуватися в якості комунікатора, фітнес-трекера й базового медичного приладу.