Три факти виявили та задокументували вчора, 22 листопада, у Рівненському та Сарненському районах. Відомості внесені до ЄРДР.

Близько 18:50 під час несення служби на блок-посту у колишньому Рокитнівському районі інспектори СРПП зупинили вантажівку «Volvo» під керуванням 24-річного жителя села Кисоричі.

У напівпричепі чоловік перевозив орієнтовно 40 кубів деревини: колоди породи сосна довжиною по 6 метрів кожна. Документи, які надав керманич, не відповідали дійсності, зокрема мали розбіжності із наявним вантажем. Тож на місце викликали слідчо-оперативну групу.

Пізніше, близько 22:40 правоохоронці зупинили вантажний автомобіль «Mercedes». Керманич, 34-річний житель Волинської області, перевозив деревину породи дуб. Утім, і цього разу документи на вантаж викликали сумніви. Слідчо-оперативна група вилучила близько 3 метрів кубічних деревини та транспортний засіб.

Крім того, близько 19:30 поліцейські ВП № 3 (м. Острог) на польовій дорозі, поблизу села Радужне, зупинили автомобіль «ГАЗ» під керуванням 32-річного жителя села Білашів, який перевозив лісопродукцію породи ясен. В ході проведення огляду місця події правоохоронці вилучили рубану та різану деревину, а також автомобіль.

За фактами незаконного перевезення лісу слідчі територіальних підрозділів внесли відомості до Єдиного реєстру досудових розслідувань за частиною 1 статті 246 Кримінального кодексу України.

У рамках кримінальних проваджень вирішується питання про накладення на вилучене арешту.

За інформацією ГУНП в Рівненській області.

Читайте також: Викрав із магазину понад 18 тис грн: чоловіку з Вараша загрожує черговий строк за ґратами