Сьогодні, 21 листопада, Верховна Рада підтримала кандидатуру начальника Рівненської ОВА Віталія Коваля на посаду голови Фонду Держмайна України. За це призначення проголосували 279 парламентарів.

Коваля призначено головою Фонду державного майна. "За" - 279, - пише Народний депутат ВР України Олексій Гончаренко на своїй сторінці у фейсбук.

Очільник Рівненської області завершує понад 4-річну каденцію на посаді начальника Рівненської ОВА, проте завдання Президента - забезпечити стабільність та стійкість на Рівненщині - виконуватиметься і надалі.

Важливо перезавантажити роботу потужного державного органу - Фонду Держмайна, вже сьогодні. Саме на цю установу і на мене, як нового керівника, покладається велика відповідальність - працювати на перемогу України. Завдання, щоб всі кошти, згенеровані фондом, йшли на обороноздатність і зміцнення держави, - зазначає Віталій Коваль.



Наступний очільник області ефективно і достойно продовжить роботу згуртованої й професійної команди, частина якої залишиться працювати в регіоні. А декого з них невдовзі побачите серед нових управлінців в столиці.

Вкотре дякую Володимиру Зеленському та Офісу Президента за довіру. Дякую кожному жителю Рівненщини за підтримку, - додає очільник Рівненської області.

У Рівненській ОДА нагадують, що після Указу Президента України про звільнення з посади Віталія Коваля, обов’язки керівника Рівненської ОВА виконуватиме перший заступник голови ОДА Сергій Подолін – відповідно до функціональних повноважень.

Читайте також: Спортсмен з Рівненщини отримав призове місце на Чемпіонаті України з греко-римської боротьби