Місцева модель Іванна Горщар отримала титул першої віце-міс на міжнародному конкурсі краси у Китаї. Каже, завдяки екс-прем'єрці України. Справа в тому дівчина настільки вразила журі відповіддю на запитання: "Ким для України являється Юлія Тимошенко?"; що судді не могли залишити красуню без нагороди.

Саме так розпочинала свою модельну кар'єру рівнянка Іванна Горщар. А нещодавно отримала почесну корону, медаль та кубок за друге місце у міжнародному конкурсі краси у Китаї, який відбувся вже в 17-те. Поступилася Іванна тільки дівчині з Індії.

Конкурс тривав 20 днів. Дівчата не лише готувалися до показу, а й подорожували і знайомилися з Піднебесною.

А спілкувалася дівчина тільки англійською мовою. Адже перед конкурсом посилено її вивчала, також здобувала ази в танцях, займалася спортом та дотримувалася дієти, щоб не було жодного зайвого граму ваги. Чимало уваги приділяла й одягу. Журі дуже сподобалося національне вбрання.

Пишається своєю вихованкою і керівництво модельного агенства. По поверненню Іванни влаштували справжнє свято. Наразі модель планує відпочити від показів і влаштуватися на роботу за спеціальністю.