Четверо малят отримали подарунки від благодійників і разом з іншими пацієнтами відділення посмакували солодощами та посміялися від жартів клоуна. Чи підбадьорило свято дітей та їхніх батьків?

Ірина Леончик з Сарненського району має шестеро дітей. П'ятеро повністю здорові. А от у семирічного Павлика виявили рак крові. Страшний діагноз виявили цього року, коли хлопчик хворів запаленням легень.

Сьогодні хлопчик вже грається разом з іншими дітьми, адже почав поправлятися після двох курсів лікування. Попереду залишається ще один, найголовніший. Від нього й буде залежати подальше життя Павлика. Батьки вже витратили на лікування 90 тисяч гривень, потрібно ще 40. Поки рідні шукають гроші, хлопчик мріє про звичайні дитячі іграшки.

Частково мрія хлопчика збулася. Дитячий автомобіль подарували йому та ще трьом осіннім іменинникам благодійники. Пригостили смачним тортом та фруктами.

Загалом п'ятнадцять онкохворих дітей перебуває тут на лікуванні. Більшість з них успішно його проходять, закінчують школу і народжують дітей. Та на жаль, частині дітей лікування не допомагає.

Опинитися вдома та радіти життю мріють всі маленькі пацієнти онкогематологічного відділення дитячої лікарні. Загадують бажання і їхні батьки.