Рівненському протипухлинному центру передали автівку швидкої допомоги. Зробили це у рамках науково-практичної конференції "Онкопацієнт в амбулаторній практиці". Придбати автівку вдалося завдяки коштам благодійного фонду Віктора Шакирзяна. Більше про конференцію та подарунок медзакладу розповість Павло Невесенко.

Секретар Рівнеради Віктор Шакирзян передав сертифікат на авто швидкої допомоги головному лікарю Рівненського протипухлинного центру. Григорію Максим'яку. Символічно зробив це під час медичної конференції "Онкопацієнт в амбулаторній практиці". Григорій Максим'як зауважив, що чергова подарована за сприяння Віктора Шакирзяна автівка значно покращить матеріально-технічне становище закладу, а відтак і головне, якість надання послуг пацієнтам.

Віктор Шакирзян розповідає на долю рівненських медиків випало чимало випробувань - спочатку ковід, нині повномасштабна війна. Наші медики гідно прийняли цей виклик підсумував секретар Рівнеради. Завдання ж міської ради всіляко підтримувати медиків. Зокрема й автівками.

На науково-практичній конференції зібралися медики усіх ланок області. Завдання впровадити якісний маршрут пацієнта з моменту прибуття до сімейного лікаря і до закладу де йому нададуть медичну допомогу.

Незабаром передану автівку приймуть на баланс Рівненського протипухлинного центру. Вона буде виконувати своє першочергове завдання - транспортувати пацієнтів медзакладу. Медики переконані це значно покращить роботу установи.

Читайте також: Тримав оборону Бахмута, та Авдіївки: загинув Володимир Шевченко (ВІДЕО)