Посилені заходи із попередження, протидії злочинам у сфері довкілля на території району упродовж тижня проводять поліцейські спільно з Нацгвардією, прокуратурою, Службою безпеки регіону та працівниками служби військового правопорядку.

Так, у лісовому масиві поблизу села Мульчиці правоохоронці виявили мотопомпу та майже десять шлангів, які були прикриті гіллям.



За цим фактом слідчі розпочали досудове розслідування. У ході проведення слідчих дій поліцейським вдалося з’ясувати, що до незаконного промислу може бути причетний 35-річний житель села Діброва.

Відтак, вчора, восьмого листопада правоохоронці за його місцем проживання провели санкціонований обшук: у підсобному приміщенні виявили каміння бурштину різної фракції загальною вагою майже 15 кілограмів. Пояснювати його походження господар оселі відмовився, - зазначають поліцейські. 

Бурштин слідчі вилучили та скеровуватимуть на експертизу, за результатами якої вирішуватиметься питання про повідомлення 35-річному чоловіку про підозру.

Слідчі дії тривають.

Читайте також: Виглядала розгубленою та не могла згадати місце проживання: у Рівному поліцейські повернули літню жінку додому