Тендер на ремонт адмінприміщення за 9 мільйонів гривень - скасували. Про це сьогодні громадськості повідомив секретар Рівнеради Віктор Шакирзян. Очільник Рівного наголосив - будь-які ремонти в умовах війни є неприпустимими. Насамперед Рівненська тергромада повинна підтримувати Збройні сили України. Чиновники, які оголосили тендер, уже отримали "на горіхи" від міської влади. Більше про цю ситуацію розповість Павло Невесенко.

Віктор Шакирзян вимагає пояснень від начальника управління капітального будівництва Володимира Ляшука. Саме це управління оголосило тендер на ремонт адмінприміщення на вулиці Казимира Любомирського. Згідно з ним місто мало б витратити 9 мільйонів гривень. Дізнавшись про таку ініціативу чиновників секретар Рівнеради зупинив тендер. Вважає такі дії останніх безвідповідальними під час війни.

Володимир Ляшук пояснює, ще у 2019 році були виділені кошти на ремонт ліфта в адмінприміщенні. За це заплатили 400 тисяч гривень. Додає будь-яких інших ремонтних робіт нині там не проводитимуть. Оголосити тендер були змушені по закону.

Віктор Шакирзян наголосив, витрачати кошти на ремонти під час війни - безвідповідальна справа. Підкреслив основним пріоритетом для Рівнеради була є і залишається підтримка ЗСУ.

Також Віктор Шакирзян запевнив контролюватимуть усі дії чиновників та посадовців, що стосуються бюджетних коштів.

Читайте також: У Рівному завдяки деревам хочуть зібрати гроші на 1000 дронів: Як саме? (ВІДЕО)