У Рівненському районі люди просять розчистити річку від нечистот. Це притока Усті у Здовбиці. У ній плаває різне сміття. Місцеві нарікають на діяльність держпідприємства через яке протікає річка. Всюди звертались, але, втім віз і нині там. У ситуації розбирався Павло Невесенко.

Ось так захарастили річку Безодня, яка є притокою Усті та протікає через село Здовбиця і вулицю Четверту. Як наслідок з іншої сторони накопичується вода, та потроху виходить з берегів. Місцеві вважають це екологічною катастрофою.

Володимир мешкає поблизу річки. Розповідає, вона забита непотребом під мостом. Це створює незручність на його вулиці. Нарікає на сморід, особливо у теплу пору року. Додає, не один рік звертається чи не усі інстанції, втім віз і нині там.

У Здовбицькій сільській раді розповідають, про проблему річки Безодня знають, втім розчищати її не мають права.

Ірина Сирота додає - реагують на звернення місцевих. Таким чином звернулися до держпідприємства, якому належить об'єкт, де основний корінь забруднення річки.

Відповіді місцева громада не отримала ще й досі. Натомість люди й надалі будуть звертатись до відповідних служб, аби притоку річки Устя таки розчистили.

Читайте також: У Рівному завдяки деревам хочуть зібрати гроші на 1000 дронів: Як саме? (ВІДЕО)