Ця дорожньо-транспортна пригода сталась на дорозі Київ – Чоп у Гощанському районі неподалік повороту на Дорогобуж. Близько 5-ої години ранку вантажівка «ДАФ» з причіпом, яка рухалась в напрямку Рівного, злетіла з траси в кювет.

Після цього некерована «фура» врізалась у цегляну будівлю електропідстанції, яка знаходить поблизу проїзної частини. Водія, 41-річного Ігоря з Київської області, затисло у кабіні. Діставали його 40 хвилин працівники МНС, яких викликали на місце ДТП.

Вже майже непритомного далекобійника каретою швидкої доправили в обласну клінічну лікарню – у нього медики виявили відкриту черепно-мозкову травму, забій головного мозку та субторальну гематому. Обставини чергової аварії на київській трасі нині засовують правоохоронці.

За однією з версій, далекобійник задрімав за кермом після чого втратив керування та вилетів в кювет. Про це свідчить відсутність слідів гальмування та традиційно ранковий час скоєння автопригоди. Тож працівники ДАІ закликають усіх водіїв вантажного транспорту: якщо ви втомлені або погано себе почуваєте, з’їдьте з дороги та попередьте трагедію.