У Рівному підпалили елітний автомобіль підприємцю, у Здолбунові поліцейська на смерть збила жінку. А на Дубенщині зіткнулись квадроцикл і скутер - постраждали діти. Такими кримінальними подіями запам'ятались вихідні на Рівненщині. Деталі у сюжеті.

Збив та залишив у небезпеці. На трасі, між селами Бугрин та Вільгір колишнього Гощанського району водій мінівена наїхав на чоловіка, який йшов у попутному напрямку із велосипедом в руках. Водій "T4" не зупинився і втік. Згодом він ще й підрізав Passat B6. Тож мінівен подали у розшук.

А от в Рівному уночі підприємцю підпалили гелентваген. Сталося усе біля будинку 30-річного чоловіка, на вулиці Дворецькій. Слідчі відкрили кримінальне провадження.

На Рівненщині ДБР розслідує смертельне ДТП за участі правоохоронниці. Аварія сталась у Здолбунові. Водійка позашляховика наїхала на 58-річну місцеву жительку, яка йшла по "зебрі".

На Дубенщині постраждали двоє малолітніх. Усе через зіткнення квадроцикла та скутера, яке трапилося в селищі Смига.

А от у Вараському районі водій «Kia Sorento» не впорався із керуванням та врізався у дерево. Серед трьох потерпілих — двоє неповнолітніх.

Також відомо, що кросовер незареєстрований у законному порядку, а 18-річний житель села Борове не мав посвідчення водія.

Читайте також: Злетів у кювет і врізався в дерево: на Рівненщині внаслідок ДТП травмувалися троє людей