За ними організатори збиратимуть кіносценарії та короткометражки. Вік учасників не обмежують. Тематика робіт, як і торік, — довільна. На офіційне відкриття очікують приїзду головних критиків рукописних та відеоробіт першого сезону "Дверей". Чи будуть іще сюрпризи?

Кінофестиваль "Двері" вижив. Усіх, хто уміють писати і тих, хто так не думає, організатори запрошують надсилати свої роботи на DVERY.RV.UA. До 15 лютого чекають на кіносценарії, а далі аж до 15 червня, — на короткометражки.

Переїздити з Рівного "Двері" не будуть, лише подорожуватимуть. За три дні об'їдуть вісім міст Західної України. Щоб у другому сезоні талановитих аматорів було більше ніж першого. Обіцяють у день відкриття Дверей — сюрпризи: доріжку, приїзд журі першого сезону, їхній гурт поповниться Богданом Бенюком, а ще. Віддати голос за улюблену короткометражку можна на офіційному сайті дверей. А після перегляду понад шести десятків відеоробіт, надісланих на перший сезон, можливо виникне бажання створити щось своє та краще. На це розраховують організатори аматорського кінофесту "Двері".