Маломидський ліцей отримав транспорт, який буде довозити учнів старшої ланки із Великого Стидина, Малого Стидина та Великого Мидська. Міська рада виділила понад 1,2 млн гривень співфінансування. Це дало можливість взяти участь у державній програмі "Шкільний автобус" і придбати транспорт.

У Костопільській міській раді зазначають, що на подвір'ї Маломидського ліцею зібралися школярі, вчителі, директор, в.о міського голови Давид Дідух, заступник міського голови Наталія Беляновська, начальник управління освіти Олена Дідух та старости. Дітям побажали берегти транспорт, сумлінно навчатися та в майбутньому стати гідними громадянами своєї держави.

Після вітального слова виступила мама учениці 10 класу Оксана Новак. Вона висловила вдячність за наданий транспорт та можливість комфортного доїзду для учнів. Зазначила, що дітей доволі швидко забезпечили автобусом.

В.о. міського голови Давид Дідух разом із дітьми перерізав стрічку. Після цього школярі поїхали додому вже на новому автобусі.

До цього навчального закладу доїжджає більш як 50 школярів із сіл Рудня, Великий Мидськ, Великий та Малий Стидин. Тож другий шкільний автобус, який отримав заклад дасть можливість оперативніше доставляти учнів до ліцею, а також на різноманітні спортивні та творчі конкурси та предметні олімпіади, — підсумувала Наталія Беляновська.

Нагадаємо, 25 серпня було прийняте рішення про реорганізацію Великостидинської гімназії КМР шляхом приєднання до Маломидського ліцею КМР.

Читайте також: Рівнянин зафіксував на відео порушення ПДР водієм маршрутки і повідомив до поліції