Рівне попрощалося з воїном АТО і захисником України. Іван Кравчук вперше став на захист країни у 2015 році, але згодом повернувся зі служби. Коли розпочалось повномасштабне вторгнення чоловікові вдруге довелося взяти до рук зброю. І вже з березня 22 року Іван був на передовій. 9 жовтня під час виконання бойового завдання на Харківщині чоловік загинув. Більше, дивіться далі у сюжеті.

Іван Кравчук родом з Прип'яті. Через аварію на Чорнобильській АЕС його батьки змушені були переїхати у Рівне. Тут він пішов у перший клас 25 школи. Після 9 класу вступив до ПТУ на спеціальність верстатника. Потому проходив строкову службу в армії. В березні 2015 року був в АТО. Коли ж через рік демобілізувався повернувся на роботу в "Рівнетеплоенерго". Там його поважали, адже був хорошим працівником та ніколи не відмовляв у допомозі.

Свою дружину та 12-річного сина Михайла Іван Кравчук дуже любив. Саме тому, отримавши повістку в середині березня минулого року не роздумуючи пішов знову на війну, аби їх захистити.

Іван нічого не розповідав рідним про те, як воював. Лише ввечері 8 жовтня зателефонував дружині, щоб попрощатися. 9 жовтня 41-річний старший солдат Іван Кравчук загинув під час виконання бойового завдання на Харківщині.

Поховали Івана Кравчука у Рівному на кладовищі "Нове". У нього залишилася дружина та 12-річний син.

Читайте також: На Рівненщині в автотрощі загинув солдат 60-го батальйону "Поліські вовки" Володимир Долід