За минулу добу рятувальники Рівненщини ліквідували три пожежі та три рази надавали допомогу населенню. Про це повідомляють в головному управлінні ДСНС у Рівненській області.

9 жовтня о 19:55 с. Переходичі, вул. Залісся, Старосільської ТГ, Сарненського р-ну. В приватному господарстві вогнем пошкоджено покриття та перекриття господарської будівлі на площі 20 м кв. розміром 6х8 м. Причина та збитки встановлюються.

9 жовтня о 23:41 с. Люхча, вул. Героїв України, Сарненської ТГ, Сарненського р-ну. В приватному господарстві вогнем знищено покриття та перекриття господарської будівлі розміром 6х4 м. Причина та збитки встановлюються.

10 жовтня о 04:15 с. Мирогоща Друга, Мирогощанської ТГ, Дубенського р-ну по вул. Затишна. В приватному господарстві вогнем знищено покриття та перекриття господарської будівлі на площі 8 м кв. Причина та збитки встановлюються.

9 жовтня о 19:11 м.Рівне, майдан Привокзальний. Надання допомоги з проведення евакуації та чергування після повідомлення про замінування. (Виклик не підтвердився).

9 жовтня о 19:17 м. Рівне, вул. Київська. Надання допомоги працівникам поліції з відкривання вхідних дверей квартири, в якій знаходився хворий чоловік 1959 р.н.

10 жовтня о 05:46 м. Рівне, вул. Київська. Надання допомоги працівникам поліції з відкривання вхідних дверей квартири, в якій знаходилась хвора жінка 1931 р.н.

Читайте також: Пластуни Рівненщини намандрували 60 кілометрів мальовничими місцями області