Стабільність може бути невтішною. Рівненський "Верес" знову не зміг переграти свого суперника. Цього разу червоно-чорні протистояли дніпрянам. Захисник "Вереса" відзначився диво-голом, але команді це тільки зашкодило. Більше - дивіться далі.

3 крайні матчі без перемог. До матчу із Дніпром 1 рівненський Верес вже понад місяць не міг переграти своїх суперників. Кілька важливих гравців рівнян досі з травмами. Що було відчутно і в матчі проти дніпрян. Червоно-чорні вже на перших хвилинах декілька разів ледь "не привезли" собі гол. А суперник двічі "пробачав". Та вже на 10 хвилині рахунок був відкритий.

Потому атаки на ворота Народного клубу не припинилися. І навіть була загроза "пенальті". Але "Вересу" щастило. На 30-ій хвилині епічним голом відзначився Семен Вовченко. Щоправда, у власні ворота.

Першого удару у бік воріт господарів Верес завдав на 43-й хвилині матчу. По перерві Сергій Лавриненко спробував освіжити атаку. Втім, Дніпро-1 продовжив диктувати свою гру. Верес же на фоні великої кількості травмованих не мав можливості для глибших кадрових маневрів.

Фінальний свисток арбітра зафіксував перемогу команди Максимова з рахунком 2:0. Команда ж Лавриненка зазнала п'ятої поразки у сезоні та залишилася на пердостанньому місці у таблиці.

Читайте також: Рівненська сумоїстка виборола два "золота" на чемпіонаті світу