У підвалі стоїть вода, а стіна будівлі просто на очах відвалюється. Як комунальні проблеми стають важливіші за політику?

Між цими стінами можна було просадити не тільки палець. Запінив щілини мешканець цього будинку — Василь Бахмач. Каже: витратив чотири балони монтажної піни. У його квартирі і у сусідських по стояку теж саме. Ремонтують й клеять шпалери чи не щомісяця.

Не монтажною піною, а тазиками рятуються від дощу. Якщо їх не поставити під дірки між панелями у коридорі на 9 поверсі, то воду з підлоги доводиться вимочувати п'ятьма поверхами нижче.

В усіх своїх бідах мешканці будинку звинувачують приватне підприємство “ВВ”, яке обслуговує споруду. Не на камеру розповідають: два роки тому із дозволу начальника підвал ледве не перетворили на більярдну залу.

Свою причетність до вивозу ґрунту із підвального приміщення, керівник підприємства заперечує.

Води у підвалі більше немає, її викачали перед приїздом знімальної групи. Вперше за останні місяці, — стверджують люди. Хоча ще на початку минулого місяця санстанція зобов'язала надавача послуг усунути підтоплення.

По 5 копійок за квадратний метр житла за останні півроку перерахують мешканцям, — обіцяє директор "ВВ". А ще запевняє: послуги надаватиме тепер краще.

На кращі послуги сподіваються і мешканці. Але сморід із підвалу, кажуть, стоятиме у квартирах та під'їзді ще довго.

Майстра приватного ЖКП санітарні лікарі вже покарали штрафом. Також штраф накладуть і на директора, за те, що він неправомірно розсипав хлорку у підвалі.