Осіння ярмарка вдячності українському солдату. Такий благодійний захід днями провели у ПЗ "Дубенська гімназія "Премудрість". І діти, і батьки принесли різноманітні смаколики, приготовані вдома – домашня випічка, тістечка, фрукти, компоти, бутерброди.

 Про це розповідають на сайті Дубенської районної державної адміністрації.

За підсумками ярмарки було зібрано 47 тис.грн., які будуть передані 3-тій окремій танковій залізній бригаді. Бригада нині знаходиться на Харківському напрямку, а в її складі воює тато однієї із учениць Премудрості.

Працівники закладів освіти та культури Радивилівської громади зібрали одноденний заробіток, а виручену суму в розмірі 111 433 грн. спрямували на потреби військових. Зокрема, придбали тепловізор GUIDE TS425 Руслана Сафонова із села Батьків. Решту коштів, разом із грошима, які зібрали працівники культури під час численних благодійних заходів, спрямували на інші потреби військових – придбання автомобіля та лікування військового-земляка.

Благодійний ярмарок організували й у Семидубському ліцеї. Торти, тістечка, печиво, вафлі, піца, сік, чай, дитячі поробки – чого тільки не було на столах! Зібрані під час ярмарки кошти у сумі понад 17 тис.грн. передано волонтерам.

У Привільному з нагоди Дня захисників та захисниць України організували благодійний захід «ВІРЮ в ЗСУ». Під час заходу було зібрано понад 60 тис.грн., які організатори спрямують на придбання дрона військовослужбовцю – жителю села Молодаво Вадиму Лазику.