Воїна інженерно-позиційного полку з Рівненщини Командування Сил підтримки Збройних Сил України відзначили районною нагородою.

 Про це йдеться на сторінці Інженерно-позиційного полку.

З нагоди Дня захисників і захисниць України районною військовою адміністрацією проведено церемонію вручення відзнак «Незламні». Як розповідають організатори, цієї відзнакою нагороджують людей, які зі зброєю в руках відстоюють справедливість, вона про любов до України, відвагу та силу духу, які дозволяють долати усі перешкоди.

Серед лауреатів цьогорічної відзнаки й військовослужбовець 23-го інженерно-позиційного полку - старший солдат, сержант з матеріального забезпечення роти бойового забезпечення Сергій Олександрович.

Сергій Олександрович - старший солдат, сержант з матеріального забезпечення роти бойового забезпечення інженерно-позиційного полку Командування Сил підтримки Збройних Сил України, а в минулому майор міліції. Свого часу очолював відділ боротьби з економічною злочинністю УМВС України в Рівненській області.

У березні 2022 року добровільно направився до територіального центру комплектування та соціальної підтримки аби стати на захист України. Невдовзі підрозділ захисника виїхав на Схід для виконання бойового розпорядження.

Пробувши майже півроку на Донеччині, неподалік Бахмута, під час виконання завдання з фортифікаційного обладнання смуг оборони наших військ, отримав важке поранення ноги. Наразі проходить лікування та реабілітацію на Рівненщині.