Вперше за багато років, адже раніше там не було опалення. Тепер обігріти дошкільнят допомогли районна влада та меценати.

Другий рік ходить до садочку маленький Дмитрик і якщо минулого року взимку в нього були вимушені канікули, то тепер відпочити від гамірливих друзів зможе лише літом.

Незважаючи на такі проблеми хлопчик кожний ранок з радістю іде до садочку. Тепер тут буде не холодно, адже за сприяння районної влади та меценатів сюди не лише провели опалення, а й зробили ремонт та поставили енергозберігаючі вікна. Вдячні за допомогу спонсорам і батьки, адже тепер їм не доведеться ламати голову з ким у зимовий період залишати своїх малюків.

Шістдесят три дитини відвідує дошкільний навчальний заклад у селі Немирівка. Водять сюди батьки малят не лише з цього села а й навколишніх, тому потреба у такому закладі надзвичайно велика переконує завідувачка дитячого садка.

Голованим меценатом виступив депутат Рівне нської обласної ради Данило Корилкевич, каже приємно робити щось для дітей, адже вони наше майбутнє.

Вирішити ще декілька проблем села попросили при нагоді місцеві мешканці у депутата, однією з головних є відсутність газу у Немирівці. Данило Корилкевич обіцяв допомогти і посприяти вирішенню цього питання.