За умови нестабільного електропостачання у Пункті незламності можна зарядити гаджети та зігрітися. У Костополі вони діють на базі шкіл №4, №6, №8.

 Про це повідомляє Костопільська міська рада

Пункти незламності забезпечені генераторами, освітленням, приладами для обігріву, засобами гігієни тощо. У кожному з них є доступ до інтернету, аптечки у достатній кількості для надання домедичної допомоги, запаси питної та технічної води.

"У трьох Пунктах незламності на базі навчальних закладів є все необхідне, аби в разі тривалого знеструмлення залишатися на зв'язку із рідними, випити чаю, зігрітися та зарядити гаджети для десятків людей. Кожного дня вони у повній готовності до надзвичайних ситуацій. Також ми налагодили зв'язки із волонтерськими організаціями, які в разі потреби прийдуть на допомогу", - зазначив заступник міського голови Сергій Герук.

У Пунктах незламності, які розташовані у школах, цілодобово є чергові. Їхні контакти можна дізнатися в керівників навчальних закладів.

Пункти Незламності оснащені відповідно до Постанови Кабінету Міністрів України № 1401 від 17 грудня 2022 р. Відновлення їх роботи пов'язане із настанням осінньо-зимового періоду. Пункти розгорнуті на доручення першого заступника голови Рівненської ОВА Сергія Подоліна. В разі необхідності, можуть бути долучені резервні Пункти незламності.