За минулу добу рятувальники Рівненщини ліквідували дев'ять пожеж та п'ять разів надавали допомогу населенню. Про це повідомляють в головному управлінні ДСНС у Рівненській області.

5 жовтня о 07:59 поблизу с. Довговоля, Вараського р-ну. Загоряння сухої рослинності та чагарників на площі 1 га. Причина та збитки від пожежі встановлюються.

5 жовтня о 09:28 автодорога між с. Довговоля та с. Зелениця, Володимирецької ТГ, Вараського р-ну. Вогнем знищено легковий автомобіль "Ford Transit Connect". Причина та збитки від пожежі встановлюються.

5 жовтня о 13:36 поблизу с. Дворець, Степанської ТГ, Сарненського р-ну. Загоряння сухої трави, чагарників на площі 0,1 га. Причина та збитки від пожежі встановлюються.

5 жовтня о 13:55 поблизу с. Зірне, Березнівської ТГ, Рівненського р-ну. Загоряння сухої трави, чагарників на площі 0,6 га. Причина та збитки від пожежі встановлюються

5 жовтня о 15:13 поблизу м. Вараш, Вараського р-ну. Загоряння побутового сміття на відкритій території на площі 20 м.кв. Причина та збитки від пожежі встановлюються.

5 жовтня о 15:34 с. Моквин, Березнівської ТГ, поблизу вул. Садової. Загоряння сухої трави, чагарників на площі 0,6 га. Причина та збитки від пожежі встановлюються.

5 жовтня о 17:22 м. Дубно, Дубенського р-ну, поблизу вул. Стецька. Загоряння побутового сміття на відкритій території на площі 5 м.кв. Причина та збитки від пожежі встановлюються.

5 жовтня о 17:55 селища Рокитне, Рокитнівської ТГ, поблизу вул. Проектуюча. Загоряння будівельного сміття на відкритій території на площі 15 м.кв. Причина та збитки від пожежі встановлюються.

5 жовтня о 18:21 поблизу с. Поляни, Малинської ТГ, Рівненського р-ну. Загоряння сухої трави, чагарників на площі 0,8 га. Причина та збитки від пожежі встановлюються.

5 жовтня 3 рази надавали допомогу населенню зі знешкодження кубел шершнів та ос.

5 жовтня о 12:45 м. Рівне по вул. Кулика-Гудачика. Чергування після повідомлення про замінування ТЦ "МЕТРО". (Виклик не підтвердився).

05 жовтня о 20:30 автодорога Київ-Чоп поблизу с. Варковичі, Дубенського р-ну. Надання допомоги працівникам поліції з деблокування потерпілого при ДТП за участю двох легкових автомобілів "Audi A6" та "Mitsubishi".

Читайте також: У Рівному засуджено поліцейську-держзрадницю з Донеччини