Придбати вакцину від грипу та відразу ж щепитись не виходячи з аптеки! Така послуга буде доступною для усіх охочих провести імунізацію від грипу в Рівному вже сьогодні, 5 жовтня. Про це інформує пресслужба Рівненської міської ради.

05.10.2023 року в приміщенні аптеки № 1 ТДВ "Рівнефармація" , що на Майдані Незалежності, 5, м. Рівне, з 17:00 до 18:30 год., медики КНП "ЦПМСД "Центральний" РМР проводитимуть профілактичні щеплення від грипу для усіх бажаючих вакцинуватись. Вакцину «ДжіСі Флю», що є 4-х валентною, можна буде придбати в цій же аптеці та одразу зробити щеплення (не виходячи з аптеки).

«Подібна ініціатива значно спрощує доступ до сезонної вакцинації проти грипу, що в умовах воєнного стану має надзвичайно важливе значення»,- зауважила в.о. начальника управління охорони здоров?я виконавчого комітету Рівненської міської ради Лариса Обуховська.

За інформацією керівника Центру ПМСД «Центральний» м. Рівного О. Шрама, в рамках співпраці закладу із ТДВ «Рівнефармація», розглядається можливість проведення аналогічного заходу і в подальшому.

Нагадаємо, що щеплення від грипу не входить до Національного календаря профілактичних щеплень, однак є рекомендованим Міністерством охорони здоров'я та імунобіологічні препарати для профілактики грипу не закуповуються на центральному рівні. 

Читайте також: Де можна заразитися кором - відповідь МОЗ