Вперше в історії. У Рівному відбувся матч між Народним Клубом Верес та черкаським ЛНЗ. До цього поєдинку команди жодного разу не зустрічались на полі. До того ж це був символічний матч. Адже рік тому Верес вперше зіграв на оновленому стадіоні "Авангард". Як усе пройшло - дивіться далі.

Битва андердогів старту УПЛ. Верес та ЛНЗ провели дебютну зустріч в історії клубів, в рамках 9-го туру Прем'єр-ліги. Обидві команди знаходяться в нижній частині турнірної таблиці. Тож кожен бореться за можливі очки.

За весь перший тайм команди на двох завдали лише один удар у площину, при мінімальній кількості атак. Надія на забиті голи з'явилася лише на початку другої половини. Оскільки арбітр зустрічі після перегляду VAR продемонстрував на 51-ій хвилині капітану ЛНЗ Максиму Лоперьонку пряму червону картку, який заїхав ззаду по нозі своєму супернику.

Верес почав грати активніше. Рівняни відразу ж кинулися атакувати й швидко отримали свій найкращий шанс за весь матч. На 61-й хвилині після подачі з кутового ЛНЗ від гола врятувала лише стійка.

Далі господарі продовжили свій тиск, але за 30 з гаком хвилин так більше і не створили нічого по-справжньому небезпечного. ЛНЗ же не тільки впевнено захищався, а й регулярно тікав у контратаки.

Зрештою рахунок на табло 0:0. Верес у чисельній більшості не зумів забити. Рівняни вдома не переграли прямого конкурента у боротьбі за виживання.

Читайте також: Рівненські боксери здобули дві срібні медалі на чемпіонаті України