Під стіни облдержадміністрації сьогодні прийшли близько десятка людей. Наші журналісти з'ясували, що це були підприємці, котрі принесли свої вимоги до влади. Чого хоче малий бізнес від великих чиновників?

За повідомлення Інтернет-видань сьогодні під стінами Верховної Ради зібралось біля трьох тисяч мітингувальників. Ламали огорожі, аби прорватися до Парламенту, намагалися передати гарбузи Азарову, їх же використовували для бійки з "беркутівцями".

Рівне нська громада, теж не пасла задніх. 9 мітингувальників з транспарантами та прапорами в руках зібралися під приміщенням обласної ради. Вимагали внесення негайних змін у виборче законодавство України.

Як виявилось, протестували представники громадської організації Товариства підприємців. Та мітингують не тільки на користь стимулювання розвитку малого та середнього бізнесу, вимагають внесення змін до пенсійного законодавства та унеможливлення купівлі-продажу землі сільськогосподарського призначення. А ще хочуть аби Президент України Віктор Янукович розпустив Верховну Раду. Хоча мітинг проходив мирно, без правоохоронців не обійшлося. Тільки вони на відміну від київських, спостерігали за дійством з посмішкою.