Ворожий приліт у Рівному. Обласний центр зазнав декількох ракетних ударів. Є влучання в енергетичну та цивільну інфраструктуру. Зокрема ворог поцілив у станцію техобслуговування. Згоріли 5 автомобілів, вибуховою хвилею пошкоджені вікна у багатоповерхівках. На щастя, без людських жертв. Більше подробиць у сюжеті Анни Яцук.

Рятувальники ліквідовують наслідки ракетного удару по станції техобслуговування автомобілів у Рівному. Внаслідок влучання ракети виникла пожежа в підсобних приміщеннях СТО, п'ять автомобілів згоріли, ще три автівки та дві будівлі зазнали ушкоджень. Також Рівне та деякі райони опинились без світла.

З вибухів почався ранок у пані Лариси. Жінка мешкає у будинку неподалік місця прильоту. Її квартира не постраждала. Додає, страшенно злякалась.

У квартирі Віктора повилітали шибки. На годиннику була шоста ранку, господар вже не спав. Наслідки прильоту бачив на власні очі.

У багатоповерхівці, яка найближче до місця вибуху, пошкоджень зазнали п'ятнадцять квартир. В основному це верхні поверхи.

У Рівному встановлюють суму завданих збитків, через ворожі влучання РФ. Електропостачання вже відновлено. Вибиті вікна у прилеглих будинках, обіцяють замінити коштом міста.

Пожежу на СТО наразі ліквідували. На місці події працює служба безпеки України. Ведуться слідчі дії, щодо ворожого прильоту. До слова, 21 вересня вперше за пів року сталась ворожа атака на українську енергосистему. Найбільше постраждали західні та центральні регіони. Рівняни передають привіт країні - терористу.

Водночас жителі обласного центру продовжують прибирати розбите скло у будинках і головне не втрачають віру у збройні сили України.

Читайте також: За фактом обстрілу енергетичної та цивільної інфраструктури у Рівному розпочали кримінальні провадження