Рівне попрощалося з уродженцем Хмельниччини Юрієм Борисюком. Останні роки чоловік разом з дружиною та п`ятирічним сином проживав у Рівному. В червні цього року отримав повістку. 13 вересня на Донеччині внаслідок мінометного обстрілу Юрій загинув. Більше, дивіться далі у сюжеті.

Юрій Борисюк родом з Хмельниччини. Там провів дитинство та навчався у місцевій школі. Вищу освіту здобув у Рівному в Національному університеті водного господарства та природокористування. За фахом був інженером. Працював експедитором.

З Юрієм ми працювали на роботі на будівництві й моя дружина, вони з одного села. Був хороший хлопець, шкода сім`ю, - каже колега Юрія Борисюка Олександр.

Разом з дружиною Юрій проживав у Рівному. 24 червня 2023 року він отримав повістку, а вже за два дні розпочав службу.

Його призвали в червні, після того він поїхав навчатися в Англію. 4 місяці навчався там. І тоді приступив до бойової задачі на Донеччині в місті Бахмут, - резюмує секретар Рівненської міської ради Віктор Шакирзян.

Про перебування у зоні бойових дій Юрій близьким практично нічого не розповідав. Більше цікавився життям дружини та п`ятирічного сина, яких дуже любив. Найбільше Юрій боявся загинути на день народження сина, 2 вересня.

Обірвалося життя Юрія Борисюка 13 вересня внаслідок мінометного обстрілу поблизу Бахмута на Донеччині.

Юрію Борисюку назавжди залишиться 32. Поховали його у рідному селі на Хмельниччині.

Читайте також: Для учасників бойових дій та людей з інвалідністю внаслідок війни діятиме програма безкоштовної професійно-технічної освіти