Двоє рівнян повернулися додому «на щиті». У боях з росіянами загинули В’ячеслав Дмитрук та Валерій Петрицюк, які все життя провели в обласному центрі. Обидва отримали повістки, проходили навчання за кордоном. А далі вели бойові дії на сході. Більше про наших захисників, дивіться далі.

Місто оплакує двох рівнян. На майдані Незалежності в останню земну дорогу провели Валерія Петрицюка та В’ячеслава Дмитрука.Останній Після завершення навчання служив в армії, бо завжди мав мрію стати прикордонником, бути військовим, охороняти.

В’ячеслав працював у Державній службі охорони, а останні два роки супроводжував інкасаторів, як охоронник однієї з київських фірм.

Солдат-гранатометник В’ячеслав Дмитрук загинув 10 вересня біля населеного пункту Білогірівка Сєвєродонецького району Луганської області.

Валерій казав, що військова справа йому подобається і радів тому, що може служити на благо країни. Знав, що має боронити державу заради майбутнього свого 15-річного сина Максима.

Валерій Петрицюк загинув під час виконання бойового завдання поблизу населеного пункту Вільшанка Куп’янського району Харківської області.

Обох мужніх захисників поховали на кладовищі “Нове”.

Читайте також: Рідні просять підтримати петицію про присвоєння почесного звання Героя України (посмертно) молодшому сержанту Сергію Радьку