У суботу, 16 вересня, Костопільська громада спільно з ГО Всеукраїнського молодіжного руху "Let's Do it Ukraine" та разом з мільйонами учасників зі 191 країни світу долучається до "World Cleanup Day" 2023 в Україні. Про це повідомляють в Костопільській міській раді.

Всесвітній день прибирання відбудеться під гаслом: «Хай небо буде мирним, а Україна чистою!». Основна мета – формування культури чистоти, правильного поводження з відходами та відповідального споживання серед громадян, об’єднання зусиль заради екологічного майбутнього.

У зв’язку з воєнним станом учасники беруть участь у прибиранні на рекомендованих та дозволених органами місцевого самоврядування локаціях, попередньо пройшовши інструктажі техніки безпеки, навчання та під час сигналу тривоги (спускатись в укриття) тощо.

Також через безпекові норми організатори відкрито не оголошують адреси локацій. Для того, щоб долучитися, потрібно зв'язатися із координатором Всесвітнього дня прибирання у Костопільській громаді Мириконь Софією :

тел: +38 (097) 54-01-488

Читайте також: Квасилівчанин посів третє місце у змаганнях з плавання "Invictus Games – 2023"