Ентузіасти його спорудження нині на макеті демонстрували потенційну велич та новітність омріяного закладу і доводили його необхідність. Тоді як скептики, а радше - реалісти, апелювали передусім до кошторису проекту — а це 500 мільйонів гривень, тож заради такого будівництва усій області доведеться затягнути паски.

Льодовий палац, універсальна ігрова зала, де можна проводити змагання із мініфутболу, баскетболу, волейболу, басейн із глядацькими місцями, а ще готель та відкриті майданчики. Збудувати такий комплекс у Рівному на десяти гектарах на вулиці Макарова мріють депутати облради. Проект уже розробили, постало питання розробки робочої документації.

Учетверо більше коштуватиме робоча документація усього об'єкту. Будівництво спорткомплексу обійдеться у півмільярда гривень. Почувши такі цифри, заступник голови області ледь стримувався.

Натомість запропонував добудувати стадіон у Рівному й нагадав про 20 аварійних шкіл в області. Запевнення у потрібності такого спорткомплексу все ж пролунали: у 2015-му в Україні пройде євро-чемпіонат з баскетболу. Під нього із держбюджету просити грошей запропонував чиновник від спорту. Але не наполягав.

Потрібен чи не потрібен у Рівному спорткомплекс за 500 мільйонів гривень депутати так і не визначилися. Це питання відклали. А от дороги комунальної власності у 10 районах за 2 з половиною мільйони гривень зі спецфонду не відремонтують. Перш ніж підтримати фінансування, депутати забажали ознайомитися із дорожньою документацією усіх 16-ти районів. Засипали питаннями й головного освітянина. Услід за медичною галуззю, фінансисти промоніторили освіту. Здивувалися різним тарифам на тепло, вартості харчування та кількості працівників.

Голова комісії пообіцяв попрацювати у цьому напрямі й по інших галузях. Результати аналізу також озвучить.