Рівне попрощалося з двома захисниками України. 39-річний Сергій Гриценюк та 49-річний Сергій Скаржинець не маючи військового досвіду пішли добровольцями на фронт. Обидва Герої загинули в бою 1 вересня на Донеччині. Більше дивіться далі у сюжеті.

Сергій Гриценюк народився у Рівному, навчався в 24 школі, а по завершенню опанував фах сантехніка. Строкову службу в армії він не проходив, але в червні цього року добровольцем вступив до лав ЗСУ. Опановував військову справу у Великій Британії.

Після того, як він призвався на службу поїхав в Британію отримати військовий фах. Він на жаль загинув на Донеччині, був він снайпер. Залишилась в нього донька і також дружина 39 років, - каже секретар Рівненської міської ради Віктор Шакирзян.

Друзі 39-річного Сергія Гриценюка запам`ятають його як комунікабельного та завжди усміхненого чоловіка. Загинув він 1 вересня на Донеччині.

Ми виросли разом, знав як хорошу позитивну людину. Довгий час не бачились з ним. Така звістка доволі неприємна, застала тут безпосередньо. Царство йому небесне. Перемога за нами, ката здолаємо, - зазначає друг Сергія Гриценюка Петро.

Сергій Скаржинець також народився у Рівному. Навчався в “Здолбунівському вищому професійному училищі залізничного транспорту”. Потому поїхав працювати за кордон.

Що головне, що він під час війни був в Польщі, коли він зрозумів, що війна він залишив роботу і пішов добровольцем на війну, - резюмує секретар Рівненської міської ради Віктор Шакирзян.

Друзі та однокласники відгукуються про Сергія як про добру, щиру, та вірну своїм переконанням людину. Загинув 49-річний молодший сержант Сергій Скаржинець 1 вересня на Донеччині.

Це така звістка неочікувана, це жах, ми не можемо в це повірити. Він настільки був щирою людиною хорошою, безвідмовною, відкритий, хороший однокласник, ми досі спілкуємось всі. Ця звістка просто жахлива, - пригадує однокласниця Сергія Скаржинця Наталія.

Поховали обох Героїв у Рівному на кладовищі "Нове".

Читайте також: У Сарнах виявили тіло чоловіка під час гасіння пожежі у приватному господарстві