За минулу добу рятувальники Рівненщини ліквідували 5 пожеж та 5 разів виїжджали на надання допомоги населенню. Про це інформують в головному управлінні ДСНС у Рівненській області.

Шостого вересня о 04:30 с. Тучин, Гощанської ТГ, Рівненського району, вул. Северина Наливайка. Вогнем знищено дерев’яний контейнер для сміття. Причина та збитки встановлюються.

Шостого вересня о 14:03 м. Сарни, вул. Незалежності. В приватному господарстві вогнем знищено 0,2 м. куб. твердого палива. Причина та збитки встановлюються.

Шостого вересня о 14:35 поблизу с. Михалківці, Острозької ТГ, Рівненського району. Загоряння сухої трави та чагарників на відкритій території на площі 0,4 га.

Шостого вересня о 19:51 с. Підлипки, Радивилівської ТГ, Дубенського району, вул. Четвертного. В приватному господарстві вогнем знищено 30 м. кв. покриття господарської будівлі. Причина та збитки встановлюються.

Шостого вересня о 21:09 с. Волиця, Костопільської ТГ, Рівненського району, вул. Черня. В приватному господарстві вогнем знищено 6 т грубих кормів, покриття та перекриття господарської будівлі розміром 10х7 м. Причина та збитки встановлюються.

Шостого вересня о 10:50 м.Костопіль, Рівненського району, вул. Жилки. Надання допомоги працівникам поліції після повідомлення про замінування. (Виклик не підтвердився).

Шостого вересня о 21:07 м. Дубно, вул. Мирогощанська. Надання допомоги з відкривання дверей квартири, де жінка з малолітньою дитиною не могла потрапити в квартиру.

Шостого вересня 3 рази надавали допомогу зі знешкодження кубел шершнів у приватних господарствах.

Читайте також: У селищі Оржів Клеванської громади прощалися з мужнім воїном, бійцем полку «Азов» Олександром Стріль