Медики Брестської обласної лікарні приїхали на запрошення колег із Рівненської міської. Такий обмін між медичними закладами двох держав триває уже 4 роки. Що переймають рівненські та брестські лікарі одні в одних?

У Рівне нській міській лікарні хлібом-сіллю зустрічають білоруських медиків. Півсотні делегатів Брестської обласної лікарні приїхали побачити, що нового у їхніх рівненських колег. Наші до демонстрації досягнень готові.

Обмін триває вже 4 роки - між лікарнями, які вважають паритетними. Але це за кількістю ліжок і медперсоналу. Про рівень матеріально-технічного забезпечення Брестської обласної лікарні, яка є однією із трьох найкращих у Білорусі, в Рівне нській міській можуть поки тільки мріяти.

Білоруські медики відрядження до Рівного сприймають радше як дружній візит. Марія Богдан тут уже вдруге. Чи змінилося щось у міській лікарні із попереднього разу, роздивитися поки не встигла. Але на дива не очікує.

Щоб придивитися до Рівне нської міської лікарні ближче, частину дня білоруси проведуть пліч-о-пліч зі своїми колегами на їхніх робочих місцях. По-тому для гостей запланували екскурсію до Острога. Завтра білоруські лікарі відбудуть на Батьківщину. А наступного року прийматимуть рівнян у себе.