Немовля 8 годин провело під землею, але вижило. Це сталось у селі Городище Березнівського району. Породілля, яка була на 7-ому місяці вагітності, три дні пиячила разом з братом коли в неї почались перейми.

Жінка народила дівчинку, спершу дитина плакала, але згодом затихла. Породілля подумала, що немовля померло. На обліку вона не стояла тож запропонувала брату закопати дитину.

Дитину закопали на подвір’ї біля груші дорогою до туалету. Це було під ранок тож брат і сестра, які були напідпитку, полягали спати. Через сім годин породілля прокинулась – в неї почалась кровотеча. Піша до сусідки і про все розповіла. Жінка відразу викликала швидку допомогу, а медики - сповістили правоохоронців.

Змерзлу дитину відразу доправили до лікарні. Попри 8 годин під землею, вона таки вижила. Медики називають це дивом – наразі дівчинка у стані середньої важкості, але загрози життю вже немає.

У сусідній палаті – мати дитини. Вона і досі не усвідомила, що ледь не вбила власне немовля. Каже, була п’яна і подумала, що дівчинка померла.

Для Інни - це вже дев'ята дитина, двоє померли, одну забрав рідний батько, а шістьох - виховують чужі люди. Саму ж жінку позбавили батьківських прав.

Розслідування цього випадку проводять співробітники Березнівського райвідділу міліції. Наразі вони вирішують питання про порушення кримінальної справи – за фактом групового замаху на вбивство.

Якщо вину породіллі та її брата доведуть у суді, їм загрожує до 15 років позбавлення волі.