Рівненська обласна клінічна лікарня імені Юрія Семенюка продовжує чудову традицію своїх медичних працівників та провели Другий Благодійний велопробіг "Миру і Здоров’я - DEUS VULT 2.0". Про це інформують в Рівненській обласній державній адміністрації.

Захід зібрав близько 100 учасників, участь в ньому взяв і голова обласної ради Андрій Карауш.

Він привітав всіх присутніх та подякував за небайдужість.

Дякую вам за те, що приєдналися до благодійної мети - до збору коштів для ЗСУ, для того, щоб хлопці на фронті могли мати достойні умови. Принагідно вітаю вас з державними святами, дякую нашим військовим, що сьогодні зранку ми можемо тут стояти під умовно мирним небом. Бажаю вам здоров'я, хорошої траси та вдалого фінішу. Дякую організаторам за вашу громадянську позицію, — наголошує Андрій Карауш.

Під час заходу він також нагородив двох лікарів обласної лікарні цінним подарунком обласної ради.

В рамках благодійного велопробігу збирали кошти на підтримку Збройних сил України.

Зокрема, мета зібрати 300 тис. грн на мобільний лазне-пральний комплекс. Відзначимо, що місткості бака такого мобільного комплексу вистачає приблизно на 60-70 людей за один раз. Всередині лазне-пральні є пральна машина та сушарка, помпа, бак з водою, умивальник, дзеркало та 6 душових місць у відокремленому відсіку.

На сьогодні вдалося вже зібрати 200 тис. грн.

Традиція велосипедних поїздок медичних працівників РОКЛ ім. Ю. Семенюка, започаткована заступником директора з питань реформування медицини Valentyn Piontkovskyi 8 років тому.

Читайте також: На Рівненщині рятувальникам вдалося запобігли масштабній пожежі автоцистерни з паливом