Вчора, 25 серпня — підсумковий день змагань з дзюдо на Всесвітніх іграх сліпих та чемпіонаті світу з дзюдо серед спортсменів з порушеннями зору. Про це повідомляють в Рівненській ОДА.

Як розповіли у Рівненський регіональний центр "Інваспорт", жіноча команда України складалась виключно зі спортсменок Рівненщини. Дзюдоїстки вибороли командну "бронзу", продемонструвавши бійцівський український характер.

Спочатку жіноча команда поступалась збірній Туреччини, однак зусиллями Наталії Ніколайчик, Інни Сич та Анастасії Гарник спочатку зрівняли рахунок 3-3, а у вирішальному поєдинку справжньою героїнею української команди стала Анастасія Гарник. Дзюдоїстка не залишила жодних шансів суперниці та впевнено перемогла. Таким чином принесла команді "бронзу", - розповів заступник начальника РРЦ "Інваспорт" Володимир Мурін.

Загалом на Всесвітніх іграх сліпих та чемпіонаті світу з дзюдо наші спортсмени здобули 6 нагород — дві золотих, одна срібна та три бронзових, включаючи командні змагання.

Читайте також: Безпека людей та охорона майна у випадку пожеж: алгоритм спільних дій обговорили поліцейські та рятувальники Рівненщини