Патрульним двічі пропонували неправомірну вигоду. В результаті обох подій, на місця викликали слідчо-оперативні групи. Про це повідомляють в патрульній поліції Рівненської області.

  • Перший випадок трапився нещодавно на автомобільній дорозі М-19 Доманове — Ковель — Чернівці — Тереблече, поблизу населеного пункту Ужинець, інспектори зупинили автомобіль Mercedes-Benz за порушення правил дорожнього руху: під час руху транспортного засобу водій користувався засобом зв'язку, тримаючи його в руках.

Керманич повідомив інспекторам, що не бажає, щоб на нього складали адміністративні матеріали та запропонував неправомірну вигоду, в розмірі 500 гривень. А коли інспектори попередили його про кримінальну відповідальність, останній поклав грошові кошти на водійське сидіння службового автомобіля, - зазначають в патрульній поліції.

Патрульні винесли постанову за ч. 2 ст. 122 (Порушення правил користування засобу засобами зв'язку під час руху) КУпАП.

  • Другий випадок відбувся учора, близько 16-ї години, на стаціонарному посту поблизу населеного пункту Корець, інспектори за порушення правил дорожнього руху зупинили автомобіль Toyota Camry.

За не притягнення до адміністративної відповідальності, водій запропонував поліцейським неправомірну вигоду в розмірі однієї тисячі гривень, на неодноразові попередження про кримінальну відповідальність чоловік не реагував, - йдеться у повідомленні.

Патрульні винесли постанову за ст. 125 (Інші правопорушення) КУпАП.

Читайте також: Поліцейські встановлюють обставини вибуху в Рівненському районі