«Верес» зазнав другої поразки у новому сезоні. У поєдинку 3-го туру УПЛ Колос на своєму полі розібрався з Вересом. Цікавий факт, що рівняни ніколи в історії не могли обіграти цю команду у матчах чемпіонату України. Як пройшов поєдинок - дивіться далі.

Нефартовий суперник. Так можна сказати про Ковалівський Колос, з яким рівняни зустрілись в рамках 3-го туру УПЛ. Обидві команди розпочали у високому темпі. Однак переважно домінував Верес. Колос вперше щось схоже на атаку створив лише в середині тайму. Після подачі з кута поля Микита Бурда намагався пробити метрів з чотирьох - Євген Паст зіграв надійно.

А через менш ніж 2 хвилини господарі поля відкрили рахунок.

Верес відповів ще одним напівмоментом. Але його змарнував Максим Марусич. Нападник Вереса надто довго підбирав ногу і його удар встигли заблокувати. А одразу по перерві хороший шанс не реалізував Верес.

У середині другого тайму господарі подвоїли перевагу. Фол від захисника Вереса і пенальті. Павло Оріховський одинадцятиметровий виконав чітко - 2:0.

Щойно вийшовши на заміну, відіграти один гол міг Михайло Шестаков. Але після подачі від Євгенія Шевченка зліва він пробив повз ворота. Верес вчетверте поспіль поступився Колосу. Безвиграшна серія рівнян у поєдинках із ковалівцями триває сім матчів поспіль.

Читайте також: Спортсменка із Рівного здобула срібну медаль на Чемпіонаті Європи