У районі найгірші показники у сфері сільського господарства, збору врожаю та посіву озимих. Також у незадовільному стані місцевий ринок. Таку невтішну ситуацію озвучили на колегії обласної адміністрації.

Аналізуючи роботу за дев'ять місяців поточного року з'ясували, що обласний бюджет недовиконаний. На загальну суму більше двох мільйонів гривень.

Бюджет недовиконали, а от врожаю зібрали щедро. Добре вродила цьогоріч картопля та буряки. Відповідно ціни на них впали. Це могли помітити рівняни на ринках області. А от перевіркою самих базарів чиновники не дуже задоволені. Стихійна торгівля та невідповідність санітарним нормам і далі залишаються невирішеними проблемами.

Гостро стоїть проблема і вирізання великої рогатої худоби в області. Чисельність її знизилась до рівня 2000 року. Людям не вигідно тримати корів через нестабільну цінову політику на молоко та м'ясо.

Головам райдержадміністрацій керівництво краю дало час до кінця року, аби вирішити всі проблеми. Інакше доганами районні очільники не відбудуться.