Перебігали дорогу поза межами переходу і потрапили під колеса. У Рівному автомобіль збив двох жінок. Сталося це зранку 9 серпня на вулиці Степана Бандери. Поруч із місцем аварії знаходиться підземний перехід та нерегульований пішохідний перехід. Однак, пішоходи вирішили скоротити дорогу. Більше, дивіться далі у сюжеті.

Розкидані речі та взуття, а поруч карети швидкої допомоги. На вулиці Степана Бандери у Рівному під колеса авто потрапили відразу дві жінки.

Одну жінку госпіталізовано в стабільному стані в реанімаційне відділення, інша жінка направлена в міський травмпункт щоб її загіпсували та скерували на амбулаторне лікування, - каже в.о. завідувачки приймального відділення Рівненської міської лікарні Катерина Редзель.

Жінка, яка знаходиться в реанімації у тяжкому стані. Допомога лікарів знадобилася і водію.

Поліцейські, які проводять досудове розслідування кажуть, імовірно аварія сталася через те, що дві жінки вирішили скоротити дорогу. Хоча поруч були пішохідний та підземний переходи.

Наразі усі обставини аварії встановлюють правоохоронці. Водію може загрожувати штраф або ж 3 роки за ґратами. До слова, через декілька годин після цієї ДТП ще одні пішоходи також вирішили перебігти дорогу перед машинами у невстановленому місці. Щоправда, уже на іншій вулиці. І там правоохоронці виписали їм постанову.

Читайте також: Оприлюднено графік пропуску для авто по тимчасовому монтажному мосту у Сарнах